Huisregels

Parkeren

Er is genoeg parkeerruimte in de kattestraat, het is ten strengste verboden de private oprit aan de praktijk te gebruiken als parkeerruimte. Als u dit toch doet, zal u getakeld worden.

Annuleren

Annulatiebeleid Tandartsen: Als u uw afspraak ten minste 24 uur van tevoren annuleert, dan kunnen wij een andere patiënt helpen. Als u niet tijdig annuleert, kan er bij uw volgende raadpleging een administratieve kost aangerekend worden. uw afspraak kan u annuleren via telefoon.

 

Annulatiebeleid Artsen: Als u uw afspraak ten minste 12 uur van tevoren annuleert, dan kunnen wij een andere patiënt helpen. Als u niet tijdig annuleert, kan er bij uw volgende raadpleging een administratieve kost aangerekend worden. Uw afspraak kan u annuleren via een link in u bevestigingsmail of via telefoon.

Consultatie

Om consultatie zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u deze regels te volgen:

1 afspraak = 1 patiënt: Als u met meedere personen komt, dan vragen wij om 1 afspraak per persoon te maken.

1 afspraak = 1 probleem: Om ervoor te zorgen dat we alle zieke patiënten kunnen behandelen, richten we ons op het probleem waarvoor u de afspraak hebt gemaakt. Alle kleinere problemen die u ‘opgespaard’ hebt, worden in een tijdig vervolgconsult behandeld.

Respect voor personeel

Hier bij Medika 49 doen we ons uiterste best om u tijdige en hoogwaardige zorg te bieden. De basis van elke goede relatie is geworteld in wederzijds respect. We vragen u om alle medewerkers te respecteren, net zoals wij u respecteren.